Hjem +18 11 must-prøv juledating-ideer

11 must-prøv juledating-ideer

af Extra Avisen
11 must-prøv juledating-ideer

Det er tid til endnu en spændende tid på året. JA, det er jul – sæsonen for latter, kærlighed og festligheder. Mens du læner dig tilbage og nyder denne feriesæson med dine kære, hvorfor så ikke pifte dit datingliv lidt op?

Her har vi samlet 11 juledating-ideer, du skal prøve, for at tilbringe kvalitetstid med din partner.

Så hvorfor ikke tage et glas vin, dæmpe lyset og slutte sig til os i at udforske disse fantastiske juledate-idéer for at lave en uforglemmelig date med din partner?

Tag på en jule-roadtrip

Da det er feriesæsonen, kan det være et glimrende tilflugtssted for dig og din partner at tage på roadtrip. Her handler det ikke om at nå destinationen. Desuden handler det om, hvor tæt I begge kan komme, mens I rejser. Mens du er på farten, hvorfor så ikke tune ind på sange og endda synge dem højt?

Bortset fra det kan du klare det romantisk ved at kysse din partner. Du kan også pifte tingene op ved at inkludere nogle beskidte spørgsmål og dele dine seksuelle fantasier. Forresten kan en opvarmet bil-makeout-session også tilbyde dig det adrenalinsus, du har ledt efter i et stykke tid.

Lej en hytte med din date

WhatsApp Image 2021 12 15 at 4.03.27 PM
Foto fra Freepik

Sammen med at rejse sammen kan det være afslappende at leje en hytte langt væk fra støjen og byens lys. Det kan blive en hyggelig jul date idé som du og din partner kan prøve. Hvis der falder sne, kan du både deltage i sneboldkampe og også lave sne.

Mens du planlægger at leje en hytte, så glem ikke at tage de ting, du skal bruge for at putte med din partner. Her kan du og din partner sidde ved siden af ​​pejsen og også nyde indendørs spil. For eksempel er et julefilmsdrikkespil værd at prøve med din partner.

Forbered julekrybben sammen

I lighed med at pynte juletræet sammen, kan du og din partner forberede julekrybben sammen. Det kan være en sjov aktivitet, hvor I begge kan dele jeres ideer, design og fantasi til at lave tremmesengen.

Gennem denne juledate-idé kan I begge få en bedre forståelse af hinandens kreative dimensioner. Her kan du interagere og se på din kompatibilitet. Det er fordi du og din partner måske har forskellige ideer og ville være nødt til at vælge en uden at være fordomme.

Binging Netflix julefilm

Nå, filmdatoer er kommet for at blive, og de vil ikke gå ud på mode snart. Du kan krølle sammen med din partner og gøre det hyggeligt med et tæppe og se din yndlingsjulefilm. Det kan være en af ​​de sjove juledating-ideer at prøve med din partner.

Herigennem kan du skabe en spændende oplevelse på en kold vinterdag eller nat. Her kan du og din partner opbygge dybe forbindelser, mens du ser filmen og griner sammen. Vigtigst af alt, kan julefilmdatoer give dig en personlig oplevelse og hjælpe med at sammensætte en speciel tid.

Mens du ser disse film, er det mere end plottet, der betyder noget. Her handler det om den sjove og spændende oplevelse, du kan få, der er afgørende. Nu, hvorfor ikke se på et par filmforslag til dig og din partner i denne juletid Netflix?

The Princess Switch er en trilogi med premiere i 2018 af Vanessa Hudgens. Det er et eventyr med fokus på fejlagtige identiteter. Du kan se denne film med din partner som en måde at formidle sammenhold på.

Love Hard er skabt af Nina Dobrev og er en film med et forudsigeligt plot og en lykkelig slutning. Det bringer i lyset måder at finde kærlighed på online. Her ser filmen også på de komplikationer, der er forbundet med den. Love Hard fokuserer på at vise vigtigheden af ​​at blive forelsket af alle de rigtige grunde.

Med Kate Winslet og Cameron Diaz i de centrale roller, fokuserer The Holiday på kærlighed, at finde kærligheden og hjertesorg. Det handler om, hvordan hovedpersonerne beslutter sig for at bytte hjem i feriesæsonen. Filmen bringer temaet om at finde kærligheden i uventede situationer.

Gå på indkøb til julepynt sammen

En anden glimrende måde at have en sjov juledate på er at shoppe med din partner. Det kan være et godt valg, hvis du og din partner bor sammen og ønsker at fejre denne glædelige lejlighed med hinanden. Her kan du endda have en konkurrence om at finde omkostningseffektive varer. Det kan blive en sjov oplevelse for jer begge.

Hvis du finder shopping stressende, kan du skabe et twist ved at gøre det til en date. Her kan du vælge en marathon-date eller endda lave separate shoppingdatoer. Fra shopping til at lyse op i dekorationer, kan det være en fantastisk måde at tilbringe tid med din partner på.

Lav håndværk sammen

WhatsApp Image 2021 12 15 at 4.07.02 PM
Foto fra Freepik

Det er tid til at fejre det med gaver og gaver. I kan nu få en sjov juledate med din partner ved at lave gaver sammen. Du kan skabe dem til hinanden og andre kære i dit liv. Gennem dette kan I begge bringe et personligt præg og gøre hver enkelt af gaverne mindeværdige.

Her er den indsats, du begge har lagt i at få dem til at øge følelsen af ​​at give gaver. Mens du laver en gave til din partner, kan du også forstå din date bedre og få klarhed over deres likes såvel som antipatier. Som en del af at styrke det personlige præg, kan du skrive et brev ned, der ville formidle dine følelser direkte fra dit hjerte.

Gå på en fancy middag på juleaften

Du kan bringe noget fancy og udsøgt ind denne jul ved at tage på en middagsdate. Det er en af ​​de sjove juledating-ideer, der er værd at prøve. Her kan du og din partner bestemme, hvilken restaurant I ønsker at tage på date. Det kan være et roligt og fredeligt sted med god musik i baggrunden. Eller du kan også prøve et sted med en kosmopolitisk atmosfære.

Uanset hvilket sted du vælger, handler det om at have det sjovt og en glædelig tid med din partner.

Du kan altid gå et skridt foran og medbringe duftlys, blomster eller endda lave mad til din partner. Herigennem kan du skabe en in-house datingoplevelse, som både du og din partner kan værne om.

Bring rollespil som en juledating-idé

Hvis du ønsker at øge oomph-faktoren i dit liv, kan rollespil være en fantastisk måde at gøre det på. Med denne juledate-idé kan du bringe fantasier ud i livet. Her kan du bryde væk fra den sædvanlige datingstil og pifte tingene op.

Fra en spændt chef til en klassisk pizzafyr, hvorfor ikke prøve forskellige rollespilsscenarier?

Du kan også bringe julede elementer til disse øjeblikke. Lad os nu se på nogle rollespilsideer, som du kan prøve som en del af en sjov juleaftale.

Er du interesseret i fitness, kan du og din partner prøve dette rollespil. Her kan en af ​​jer tage rollen som instruktør og bringe sanselige elementer ind.

  • Den klassiske pizzafyr eller interneteksperten

Nå, dette vil give dig en chance for at udforske det uudforskede. Her kan du prøve at have sex med en fremmed, hvor din partner opfører sig som en. Det er yderst gavnligt for dem, der ikke ønsker at prøve det på en, de ikke kender.

Sørg her for, at I begge finder dette interessant og værd at prøve som en del af et rollespilsscenarie. Mens du prøver disse rollespil, vil det være en fordel at have et manuskript i hånden.

  • Den stramme chef og medarbejder

Her kan du nemt bringe elementer af magtspil ind. Det er en seksuel fantasi, som de fleste af jer måske har, og det kan være med til at styrke din selvtillid. Mens du engagerer dig i dette rollespil, kan du og din partner også skifte roller.

Pynt juletræet sammen

christmas background g958ff154e 1920
Foto fra Pixabay

Det kan variere fra at besøge en træfarm og købe dit yndlingstræ til at dekorere det. I kan holde en date night, hvor I begge er engageret i at pynte juletræet.

I løbet af denne tid kan I interagere, grine, stille spørgsmål, dele minder og lære hinanden bedre at kende. Det kan handle om dumhed og at bygge et konkret fundament for jeres forhold. Mens du dekorerer træet, kan du dele romantiske øjeblikke, der er værd at værne om.

Gå på slæde

Det er vinter, og hvis det sner i din del af landet, hvorfor så ikke snuppe slæden og have en mindeværdig tid?

Det kan være en af ​​de bedste juledatingideer at prøve denne sæson. Her kan du påkalde dit indre barn og få en mulighed for at være dit sande jeg. Så hvorfor ikke tage på slæde med din partner og have en vidunderlig tid? Det vil også være en glimrende mulighed for dig og din partner til at kende hinanden bedre.

Bag julekagen sammen

Endnu en sjov aktivitet at prøve sammen med din partner er at bage julekagen sammen. Det handler om tiden, du kan dele og ikke kun om, hvor lækker kagen er.

Da det er en gammel tradition, kan du endda udløse romantik ved at prøve en familieopskrift, mens du forbereder kagen. Mens du bager sammen, har du mulighed for også at prøve romantiske spil med din partner.

Foto fra Pixabay


Kunne du lide denne artikel? Del
Source link

Flere Artikler