Hjem Sport Årets målmand i DK: Jeg vil gerne videre, men…

Årets målmand i DK: Jeg vil gerne videre, men…

af Extra Avisen


Det er fire og et halvt år siden, at AaB hentede svenske Jacob Rinne, og faktisk var det slet ikke planen, at han i 2021 skulle vinde Det Gyldne Bur – beviset på, at han er årets målmand i dansk klubfodbold.

Men det gjorde han, og det skyldes, at han og AaB ikke er lykkedes med at få ham solgt i løbet af årerne i Nordjylland. Det betyder også, at Rinne nu er i en situation, hvor han kun har et halvt år igen med AaB.

Han er om få dage fri til at forhandle med interesserede klubber. Og tiden kan være inde til et farvel til nordjyderne snart, fortæller målmanden i et stort interview med Tipsbladet, hvor han dog også gør klart, at han ikke lukker døren for AaB.

– Nu går vi ind i en periode, hvor jeg er fri til at tale med andre klubber, og jeg er helt open-minded. Jeg har det godt, hvor jeg er nu. Jeg vil selvfølgelig gerne videre, men jeg kommer ikke til at flytte bare for at flytte. Det skal også passe godt på de private parametre og med økonomien og sportsligt. Jeg skal se, at jeg kan komme til en klub, hvor jeg kan spille mange fodboldkampe. Men jeg lukker absolut ikke bare AaB ude af gamet overhovedet.

– Det er vel altid pros and cons. Som det er nu, har jeg en fast plads på holdet. Jeg skal selvfølgelig arbejde for stadig at have den, men det betyder noget at have et trygt punkt sportsligt. Men jeg har også brug for at mærke, at der findes et eller andet; en ny gnist. At jeg kan være i en klub, hvor jeg mærker, at jeg kan vinde min første titel – om det er en pokal eller en turnering. Og det handler også om familien og om økonomien. Man skal ikke være dum, siger Jacob Rinne til Tipsbladet.

Læs det store interview med AaB’s sympatiske svensker, der altså har vundet Det Gyldne Bur. Keeperen fortæller i interviewet, hvad det betyder for ham at vinde prisen, og så snakker han om sin målmandskarriere, ligesom han fortæller, hvad han kan forestille sig at lave i fremtiden.

I Tipsbladet fredag er der også et stort interview med Philip Billing, der fortæller, at han havde transfermuligheder i sommer, ligesom han taler om det danske landshold, han så gerne vil være en del af.

Du køber Tipsbladet sammen med Ekstra Bladet hver fredag.

Årets målmand i DK: Jeg vil gerne videre, men…Source link

Flere Artikler