Hjem Underholdning ‘Årgang-0’-stjerne påkørt af bil

‘Årgang-0’-stjerne påkørt af bil

af Extra Avisen


Tirsdag morgen tog en uventet drejning for Stephanie Siguenza, der måtte en tur forbi hospitalet

‘Årgang-0’-stjerne påkørt af bil
Foto: Stine Tidsvilde

Stephanie Siguenza fra ‘Årgang 0’ fik en noget voldsom start på dagen, da hun tirsdag morgen var involveret i et trafikuheld.

Kort efter hun havde sat sin forlovede Jeff Henckel af ved hans arbejde, blev hun påkørt af en anden bil.

Det fortæller 21-årige Stephanie til Ekstra Bladet.

– Jeg holdt stille, mens en anden bil, der var i gang med et sving, bragede ind i mig.

Undskyldte straks
Heldigvis gik påkørslen kun udover bilen for trods ømhed er ‘Årgang 0’-stjernen i god behold.

– Jeg blev selvfølgelig mega forskrækket. Men, som jeg også sagde til modparten, så længe at ingen personer kom til skade, så er det bare en bil, det er noget materielt, og det er sgu lige meget, fortæller hun og tilføjer:

– Jeg var lige en tur på skadestuen efterfølgende for en sikkerheds skyld. Min skulder og min nakke driller lidt på grund af slaget, og så er jeg lidt ekstra tung i hovedet, men ellers er jeg okay, fortæller tv-stjernen

Stephanie fortæller derudover, at personen i den anden bil straks steg ud og undskyldte.

– Han var virkelig ked af det og sagde, at han slet ikke havde set mig.

——— SPLIT ELEMENT ———

Stephanie Siguenza blev landskendt, da hendes purunge forældre meldte sig til TV2-dokumentaren ‘Årgang 0’. Hun har tidligere fortalt, hvordan hun døjer med tvangstanker og er blevet ramt af angst grundet sin turbulente barndom. Det kan du læse mere om her.Source link

Flere Artikler