Hjem +18 Bliver uomskåret penis lige så hård som omskåret?

Bliver uomskåret penis lige så hård som omskåret?

af Extra Avisen
Bliver uomskåret penis lige så hård som omskåret?

Bliver uomskåret penis lige så hård som omskåret? Her er en artikel, som kan give dig et svar!

Omskæring er en procedure, der involverer fjernelse af forhuden af ​​penis efter at have adskilt den fra glans. Dette er en almindelig praksis i visse religiøse grupper. Selv i USA bliver de fleste spædbørn omskåret kort efter, de er født – af medicinske årsager, ikke af religiøse årsager. Det var en praksis af stor betydning i USA, men lige nu er der et fald i omskæring.

Når du overvejer omskåret vs uomskåret penis, er der mange diskussioner om det samme. Tidligere har mange overvejet, at der er flere fordele forbundet med at have en omskåret penis. De omfatter lavere chancer for at pådrage sig UVI og STI’er. Men der sker flere undersøgelser nu, som viser forskellige meninger. Selvom uomskårne pener kan reducere chancerne for at pådrage sig kønssygdomme, er du nødt til at prioritere sikkerhed og tage forholdsregler, mens du deltager i seksuelle aktiviteter.

Omskåret vs uomskåret penis: forskel

Når vi betragter forskellen mellem en omskåret penis og en uomskåret herrepenis, er den fysiske forskel tydelig. I en omskåret penis vil kirtlerne og urinrørsåbningen være tydeligt synlige. Men det er ikke tilfældet, når det kommer til uomskårne mænds pener.

Mens du tager dig af en uomskåret mands penis, skal du yde en ekstra indsats og opmærksomhed. Hvorimod du på den anden side kan opretholde din hygiejne ved at bruge vand, mens du bader. Men med omskåret mænds penis er der større chance for irritation og tørhed. Hvis du gerne vil vide mere interessante fakta om pener, så klik her!

Med hensyn til en anden forskel mellem en omskåret penis og en uomskåret penis – når penis er oprejst, glider forhuden tilbage fra hovedet af penis, og den eneste forskel er noget ekstra hud på skaftet, som du kan mærke, hvis du stryger penis og bevæg din hånd op og ned.

Med EL James ord, “stål indkapslet i fløjl.” Jeg er ked af det cringy 50 nuancer af grå reference, men jeg håber du forstår ideen. Forskellen mellem en uomskåret penis og en omskåret penis er mere tydelig, når penis er slap, en uomskåret penis vil have forhuden, der dækker glansen.

Omskåret eller uomskåret penis: Hvad tager mere tid at blive hård?

Omskåret peniser og uomskårne peniser bliver lige hårde. Det erektile væv er ikke i forhuden. Der er ingen forskel i niveauet af erektion mellem en uomskåret penis og en omskåret penis. Undersøgelser viser, at der ikke vil være nogen forskel, når det kommer til sensuel fornemmelse og den fornøjelsesniveau vil være ens. Det vil dog også afhænge af hver enkelt persons præferencer.

Uomskårne peniser har dog én fordel i forhold til omskårne peniser under penetration. Den ekstra forhud skaber et glid under sex, huden kan endda resultere i yderligere stimulering af klitoris. Glidningen af ​​en intakt penis kan resultere i bedre orgasmer for kvinder. Forhuden hjælper også med at opretholde smøring under sex. Selvfølgelig kan omskårne mænd stadig lære at glide, og bruge smøring, for at opnå samme effekt.

Flere Artikler