Hjem 112 Bror med rørende besked til knivstukket rapper: ‘Vågn min elskede lillebror’

Bror med rørende besked til knivstukket rapper: ‘Vågn min elskede lillebror’

af Extra Avisen


Hilsner strømmer ind til den 19-årige rapper Milan Rahim, der er blevet erklæret hjernedød efter at være blevet stukket med kniv i Taastrup søndag eftermiddag.

På det sociale medie Instragram har rapperens bror, der også selv er rapper, delt en hjerteskærende besked til sine 12.000 følgere.

»Vågn min elskede lillebror,« skriver Marco Rahim i en story med et billede af Milan Rahim.

Med over en halv million streaminger på Spotify var Milan Rahim et upcomming navn på den danske rapscene.

Under navnet MILAN har han blandt andet udgivet sangene ‘Maradona’ og ‘Vilde Vesten’, men søndag eftermiddag fik hans liv og karriere en pludselig afslutning.

Klokken 16:10 blev han stukket med en kniv i hjertet og den ene lunge under et dobbelt knivstikkeri i Taastrup. Han skader var så voldsomme, at lægerne har erklæret ham hjernedød.

Det fortalte specialanklager Morten Frederiksen under et grundlovsforhør mandag, hvor tre personer blev varetægtsfængslet i fire uger for drabsforsøg.

Hvis Milan Rahim afgår ved døden, kan den sigtelse blive ændret til drab.

På Milan Rahims egen instagramkonto strømmer det ind med beskeder til det 19-årige knivoffer.

»Vores elskede bror har brug for vores Dua (bøn. red) i disse hårde øjeblikke,« skriver en unavngiven person.

De to sammenhængende knivstikkerier fandt sted ved 16.10-tiden søndag omkring Cederlunden i Torstorp-området i Taastrup, hvor Milan Rahim er vokset op og har gået i skole.

Udover den 19-årige rapper blev også en 21-årig mand få husnumre derfra samtidig stukket med kniv flere steder på kroppen og i hovedet. Han er tirsdag stadig indlagt, men hans tilstand betegnes som stabil.

Den 21-årige sigtes sammen med en 22-årig mand for det fatale knivstikkeri på rapperen Milan Rahim.

Ifølge politiets sigtelser har der formentlig været flere medgerningsmænd til stede ved knivstikkerierne end de tre unge mænd, der allerede er anholdt og varetægtsfængslet.

»Vi kan kun gætte på, hvor mange der har været til stede på gerningstidspunktet, så det vil jeg foreløbig undlade at gøre, indtil vi har fået et lidt bedre overblik. Men vi tror, at der har været flere til stede end de tre, der aktuel er blevet fængslet,« siger lederen af efterforskningen – politikommissær Ole Nielsen fra Københavns Vestegns Politi – til B.T.

Ifølge politikommissæren tyder det ikke på, at knivstikkerierne har været et bandeopgør, men han kan ikke udtale sig om, hvorvidt politiet har en idé om årsagen til det blodige opgør eller om der har været tale om et aftalt møde mellem parterne.

»Vi er nødt til at efterprøve en masse forskellige teorier, så det tør jeg ikke lægge mig fast på,« siger efterforskningslederen.

Han ønsker heller ikke at oplyse, om de formodede gerningsvåben er fundet.

»Vi har fundet effekter derude, som nu er ved at blive undersøgt, men om de har været brugt, det tør vi ikke svare på endnu,« tilføjer politikommissæren.


Politiet, der arbejder på stedet søndag sen eftermiddag.


Politiet, der arbejder på stedet søndag sen eftermiddag.

Vis mere

Politiet opfordrer vidner, der har set noget mistænkeligt i Cederlunden i forbindelse med knivstikkeriet, til at henvende sig til politiet med oplysninger. Det kan ske ved at ringe 114.Source link

Flere Artikler