Hjem Sport Dansker afslører: Takkede nej til PL i sommer

Dansker afslører: Takkede nej til PL i sommer

af Extra Avisen


Han har allerede smagt på Premier League og spillet 77 kampe i rækken, men i de seneste to sæsoner har Philip Billing og Bournemouth gjort sig i den næstbedste engelske række – og det er med stor succes.

Efter at have scoret otte mål på 34 kampe som midtbanespiller i sidste sæson, var der ellers en mulighed for at vende tilbage til Premier League. Det takkede den 25-årige dansker imidlertid nej til.

– Det er da et mål at kunne komme tilbage og spille i Premier League, og der føler jeg også, at mit niveau er. Min kæmpe drøm er at spille for en storklub en dag. Men mit fokus er på Bournemouth. Jeg elsker Bournemouth.

– I sommer takkede jeg nej til Premier League. Jeg kunne nemt have sagt ja, men Scott Parker kom ind, og det var en af grundene til, at jeg valgte at blive, siger Philip Billing til Tipsbladet.

– Jeg vil hellere blive og rykke op end at tage til en anden klub og risikere en tredje nedrykning. Jeg har det sådan, at hvis jeg skal tilbage i Premier League, skal det være med Bournemouth, eller også skal det være til en etableret klub. Det var en af grundene til, at jeg valgte at blive.

På rygtebasis var det især Norwich City, der var meldt ude efter Philip Billing, som også har en fortid Huddersfield Town.

Læs et stort interview med Bournemouth-danskeren om sæsonen i Championship, VM-drømme, snakkene med Kasper Hjulmand efter sommerens ballade om et muligt landsholdsskifte, karriereplaner og meget mere i Tipsbladet fredag.

Du køber Tipsbladet sammen med Ekstra Bladet hver fredag.

Dansker afslører: Takkede nej til PL i sommerSource link

Flere Artikler