Hjem Sport Effektiv anden halvleg sikrer Skjern sejren i Silkeborg

Effektiv anden halvleg sikrer Skjern sejren i Silkeborg

af Extra Avisen


Skjern Håndbold fik en formidabel begyndelse på anden halvleg, og det blev afgørende, da klubben onsdag slog Bjerringbro-Silkeborg med 32-27 på udebane i herrernes håndboldliga.

Første halvleg var nemlig helt lige, men efter de første fire minutter af anden halvleg stod Skjern med en føring, som BSH ikke kunne finde et modsvar på.

Dermed har Skjern nu samlet 21 point sammen i sæsonen. Det er nok til en fjerdeplads. BSH har 19 point på sjettepladsen.

Effektiv anden halvleg sikrer Skjern sejren i Silkeborg
BSH-cheftræner Patrick Westerholm forsøgte uden held at finde den rette taktik mod Skjern. Foto: Johnny Pedersen/Ritzau Scanpix

 

Egentlig var der fuldt program i herrernes liga onsdag aften, men på grund af coronasmitte i flere klubber, var det kun opgøret mellem BSH og Skjern, der blev gennemført.

Første halvleg var meget tæt. Begge hold var i front, men på intet tidspunkt var føringerne på mere end to mål.

Hos begge mandskaber var bredden afgørende. Mange spillere bød sig til i angrebet, mens de to fysisk stærke mandskaber også tog godt fra i defensiven.

I anden halvleg var det Skjern, der tog teten fra første sekund.

Efter små fire minutter havde vestjyderne øget sin pauseføring fra 14-13 til 18-13. Kontramaskinen var brandvarm, og René Rasmussen scorede inden for få sekunder to mål efter hurtige ryk frem ad banen.

På grund af coronarestriktioner var tilskuerpladserne i Silkeborg tomme til opgøret mellem BSH og Skjern. Foto: Johnny Pedersen/Ritzau Scanpix
På grund af coronarestriktioner var tilskuerpladserne i Silkeborg tomme til opgøret mellem BSH og Skjern. Foto: Johnny Pedersen/Ritzau Scanpix

 

BSH tog timeout, men først efter næsten syv minutter fik midtjyderne hul på målbylden efter pausen, da Nikolaj Øris scorede til 14-19.

Derefter stabiliserede BSH tingene og halede igen ind på Skjern. Godt halvvejs i halvlegen reducerede Øris med en god afslutning til 22-24.

Men Skjern var bare stærkest. Særligt 19-årige Tobias Mygind viste lovende takter og sammensatte flere gode angreb, som BSH ikke kunne dæmme op for, og derfor kom midtjyderne aldrig tilbage.Source link

Flere Artikler