Hjem 112 Fængslet efter knivstik: Ung rapper erklæret hjernedød

Fængslet efter knivstik: Ung rapper erklæret hjernedød

af Extra Avisen


Tre unge er fængslet efter voldsomme knivstikkerier søndag eftermiddag

Politi med hunde søger efter spor efter knivstikkerierne. Foto: Kenneth Meyer
Politi med hunde søger efter spor efter knivstikkerierne. Foto: Kenneth Meyer

Tre mænd på 17, 21 og 22 år er her til aften blevet varetægtsfængslet i forbindelse med alvorlige knivstikkerier, hvor to mænd blev såret.

Det skete i Cederlunden i Taastrup søndag eftermiddag, oplyser Københavns Vestegns Politi.

Ekstra Bladet var til stede ved grundlovsforhørets start klokken 14 i retten i Glostrup.

Her oplyste specialanklager Morten Frederiksen i den åbne del af grundlovsforhøret, at en af de knivsårede var erklæret hjernedød.

Det unge offer er rapper og har ligget på hospitalet i kritisk tilstand siden i aftes. Han blev såret af knivstik i hjerte og lunge

Det andet offer er en 21-årig mand, som blev stukket i hoved og på kroppen. Han er dog selv sigtet i sagen, men var for ilde tilredt til at kunne være i retten. Derfor blev han fremstillet in absentia.

De tre anholdte er sigtet for drabsforsøg. To af dem er nu fængslet til 10. december. Den tredje mand, der selv er såret, skal for en dommer, så snart han er frisk nok til det.

De anholdte nægter sig skyldige.

Knivstikkerierne skete ved to episoder umiddelbart efter hinanden ved 16’tiden søndag. Den 21-årige blev stukket ned i nærheden af Cederlunden 45, mens den unge rapper blev stukket ned i nærheden af nummer 65. Hvordan begivenhederne hænger sammen blev ikke klarlagt i den åbne del af retsmødet. Anklageren ønskede lukkede døre, eftersom de anholdte er sigtet for drabsforsøg i forening med flere endnu uidentificerede personer .

 

Opdateres …

p730

 

 

p730

 

 Source link

Flere Artikler