Hjem Underholdning Falske Facebook-profiler belaster Lars H.U.G.: ‘Det er begyndt, inden for de sidste par uger’

Falske Facebook-profiler belaster Lars H.U.G.: ‘Det er begyndt, inden for de sidste par uger’

af Extra Avisen


Har du oplevet at blive venneanmodet på Facebook af Lars H.U.G. eller Lars Lilholt Band?

Det er der i hvert fald en del, der har oplevet på det seneste.

Problemet er bare, at der er tale om falske profiler, og derfor har ovenstående set sig nødsaget til at gå ud på netop Facebook med en advarsel til sine følgere.

Først lavede Lars Lilholt Band et Facebook-opslag, og sidenhen oplyste Lars H.U.G. i kommentarsporet, at han ligeledes har oplevet store problemer med det.

»Det er noget, der er begyndt inden for de sidste par uger. Profiler, der kalder sig Lars Hug, som venneanmoder og skriver til kvinder,« oplyser Lars H.U.G.s administrator på Facebook i et skriftligt svar til B.T.

Hvad, der helt præcist står i beskederne, vides ikke, men det oplyses, at de har fået rigtig mange henvendelser om det de seneste uger.

Noget, de ellers aldrig har oplevet før.

I sidste måned åbnede Lars H.U.G. sin egen webshop, og de falske profiler er sværmet til siden da.


En af de henvendelser, som Lars H.U.G har fået om falske profiler i omløb.


En af de henvendelser, som Lars H.U.G har fået om falske profiler i omløb.
Foto: Privat

Vis mere

Administratoren oplyser, at det er meget belastende, hvis deres navn bruges til at snyde folk. Af samme grund gør de alt, hvad de kan for at få profilerne anmeldt.

Problemet er blot, at selvom de opfordrer folk til at anmelde de falske profiler, så oprettes nye profiler under samme navn men med andre profilbilleder.

Alligevel har de ikke lavet et decideret Facebook-opslag, og det er der en årsag til:

»Det eneste der har stoppet os er, at vi har indtryk af at det er stilnet lidt af nu, og at HUG-fans heldigvis er super skarpe og ikke lader sig snyde.«

»Det kan vi se på de henvendelser vi har fået omkring problemet, og på den generelle tone på alle Lars’ sociale medier.«Source link

Flere Artikler