Hjem Sport FC Københavns prisvinder: Jeg er mindre træt nu

FC Københavns prisvinder: Jeg er mindre træt nu

af Extra Avisen


Der er ikke langt fra succes til fiasko i fodboldens forunderlige verden. Det kan man bare spørge Pep Biel om.

FC København-stjernen har været én af de mest udskældte spillere i Superligaen de seneste to-et-halvt år, men det er glemt nu. I denne sæson har han nemlig været den bedste. Ikke bare i FC København, men i hele Superligaen.

Det mener i hvert fald de 12 Superliga-trænere, der har stemt spanieren ind som Efterårets Profil i Tipsbladets traditionsringe kåring. Pep Biel vinder foran Erik Sviatchenko og Mikael Uhre.

Det helt store tema om Pep Biel har været forvandlingen fra hans første tid i FC København til nu. Hvor Ståle Solbakken ofte brugte ham som kantspiller, bruger Jess Thorup ham centralt, og det har tydeligvis løftet spanieren.

– Jeg har mere plads, jeg kan bevæge mig mere. Jeg føler mig mere fri der, og jeg er mere involveret i kampen. Det føles meget bedre, siger Pep Biel til Tipsbladet.

Spanieren har været tilknyttet en diætist og en personlig træner, og de har for alvor fået fut i stængerne hos Pep Biel, som er den FCK-spiller, der har løbet flest meter i indeværende sæson.

– Det har hjulpet mig til at finde mig selv bedre. Jeg er mindre træt, mere frisk til træningen og til kampene. Det var også meningen, siger Pep Biel og tilføjer:

– Jeg har altid været en spiller, der løb meget. Det er ikke noget nyt for mig. Men selvfølgelig var jeg nødt til at tilpasse mig situationen – duellerne, én mod én, krop mod krop. Jeg har ændret nogle ting for at være bedre på det område, og det har hjulpet.

Du kan læse hele interviewet med Efterårets Profil i Tipsbladet, som er på gaden i dag. I avisen kan du læse meget mere om kåringen og blandt andet se, hvordan de 12 Superliga-trænere har stemt. Du køber Tipsbladet sammen med Ekstra Bladet.

FC Københavns prisvinder: Jeg er mindre træt nuSource link

Flere Artikler