Hjem Sport Fortsætter oprustning: Superliga-klub henter stort navn

Fortsætter oprustning: Superliga-klub henter stort navn

af Extra Avisen


Vejle henter tredje forstærkning på to dage, og igen er der tale om en spiller med et stort cv

Fortsætter oprustning: Superliga-klub henter stort navn
Ebenezer Ofori (th) har spillet ni landskampe for Ghana, nu skal han genfinde topniveauet i Vejle. Foto: Jessica Hill/Ritzau Scanpix

Vejle Boldklub har sat alle sejl ind på at styrke truppen, så man kan sikre overlevelse i Superligaen, hvor vejlenserne ved vinterpausen er placeret sidst.

Ifølge Ekstra Bladets oplysninger, har vejlenserne fundet den spiller, der skal erstatte Hallur Hansson på den centrale midtbane.

Der er tale om navnkundige Ebenezer Ofori, der i en årrække har spillet i svenske AIK Stockholm, men også har to sæsoner i VFB Stuttgart bag sig samt to sæsoner MLS-klubben New York City.

Artiklen fortsætter under billedet.

Ebenezer Ofori nåede 11 kampe for den tyske traditionsklub VfB Stuttgart fra 2016-2018. Foto: Weber/Ritzau Scanpix
Ebenezer Ofori nåede 11 kampe for den tyske traditionsklub VfB Stuttgart fra 2016-2018. Foto: Weber/Ritzau Scanpix

 

De seneste to sæsoner har Ebenezer Ofori igen spillet i AIK Stockholm, hvor Vejle ifølge Ekstra Bladets oplysninger lejer ghaneseren med en aftale om en forkøbsret.

Ebenezer Ofori er tiltænkt en nøglerolle på Superliga-klubbens midtbane, hvor han er bedst i den defensive del af spillet, og dermed har Vejle lukket endnu et hul, som der opstod på holdet inden nytår.

Ebenezer Ofori har spillet ni landskampe for Ghana, den seneste ligger dog tilbage i 2018.

Onsdag hentede vejlenserne den svenske målmand Lucas Hägg Johansson og den spanske centerforsvarer Raúl Albentosa ind, og mon ikke, Vejle fortsat har forstærkninger i kikkerten …

——— SPLIT ELEMENT ———

FCM-boss Claus Steinlein fylder onsdag 50 år – få masser af gode historier om ham her – blandt andet da han blev fjernet af sikkerhedsvagter i forbindelse med Van der Vaart-handlen (+)

Der måtte et ‘safeword’ til, da Alan Hvedehave i 2013 skulle forhandle Mikkel Beckmanns exit hos APOEL med en truende klubpræsident.

I sjette afsnit af ‘Agenterne’ fortæller Hvedehave om de dramatiske forhandlinger på Cypern, en løgnagtig græsk agent, der kostede Beckmann hanekammen og en usædvanligt tung Bip-test i Hobro.Source link

Flere Artikler