Hjem 112 Fransk politi anholder mistænkt i ti år gammel uløst drabssag

Fransk politi anholder mistænkt i ti år gammel uløst drabssag

af Extra Avisen


Fransk politi har anholdt en mistænkt for drabet på en britisk familie i Alperne i 2012.

Det oplyser anklagere onsdag.

Udviklingen beskrives som overraskende i sagen, som efterforskere hidtil ikke har kunnet løse.

Med anholdelsen er de et skridt nærmere svar i den opsigtsvækkende sag.

Anholdelsen betyder, at efterforskere blandt andet kan undersøge nærmere, hvor den anholdte befandt sig, da drabene på fandt sted, oplyser anklagerne.

Drabene fandt sted 5. september 2012. Tre medlemmer af en britisk familie med irakisk baggrund blev dræbt. Det samme gjorde en passerende cyklist.

Hverken den anholdtes køn eller alder er offentliggjort. Vedkommende blev anholdt i den alpine by Chambery.

Fransk politi har også tidligere foretaget en anholdelse i sagen, men det førte ikke til en opklaring.

De franske myndigheder har blandt andet haft svært ved at finde frem til motivet bag de fire drab. Drabene blev begået i nærheden af Annecy-søen ved de franske alper. Alle fire ofre blev dræbt af adskillige skud.

Britisk-irakiske Saad al-Hilli, hans kone Iqbal og dennes mor blev fundet skudt og dræbt i bilen. Parrets døtre, som dengang var fire og syv år, overlevede mirakuløst angrebet.

Det er blevet beskrevet, at den yngste datter gemte sig i mere end otte timer under sin mors ben. Storesøsteren var hårdt medtaget af skudsår og blev lagt i kunstigt koma, men overlevede angrebet.

Næsten et årti efter drabene har fransk og britisk politi uden held forsøgt at opklare sagen. De har heller ikke gjort store fremskridt, selv om begge lande har brugt store ressourcer.Source link

Flere Artikler