Hjem 112 Højtstående bandemedlem løsladt

Højtstående bandemedlem løsladt

af Extra Avisen


Er sigtet for drab i Malmø, men nægter sig skyldig

Svensk politi arbejder på gerningsstedet, hvor en 25-årig dansk statsborger blev dræbt. Foto: Johan Nilsson
Svensk politi arbejder på gerningsstedet, hvor en 25-årig dansk statsborger blev dræbt. Foto: Johan Nilsson

Et højtstående medlem af den danske gadebande NNV, yderlige to danskere og en svensker er netop blevet løsladt i forbindelse med skuddrabet på en 25-årig dansk statsborger i Malmø-bydelen Bunkeflostrand 15. december i år.

Det oplyser Byron Törnström, der er advokat for den svenske mand.

– Min klient nægter sig skyldig. Vi mener, at politiet har gjort et godt arbejde med at kontrollere de oplysninger, de har fået, og at det er derfor, at de er blevet løsladt, siger han til Ekstra Bladet.

De fire mænd blev varetægtsfængslet i en uge i Malmö Tingsrätt i søndags.

De blev anholdt kort efter drabet og nægter sig alle skyldige.

Drabet formodes ifølge Ekstra Bladets oplysninger at trække tråde til den blodige konflikt, der har udspillet sig på dansk jord siden starten af december, hvor et 28-årigt medlem af NNV blev dræbt med et skud i ryggen på åben gade på Nørrebro i København.

Ekstra Bladet var som det eneste medie til stede, da de fire blev fremstillet for en dommer. Alle fire var med på videolink. De tre dansktalende sigtede fik simultantolket til dansk.

Lige før det 26-årige højtstående bandemedlem blev fremstillet, kom der flere støtter fra Danmark. Det kunne han dog ikke se, fordi han var med på videolink.

——— SPLIT ELEMENT ———

Det 25-årige drabsoffer, der er dansk statsborger og har folkeregisteradresse på den københavnske vestegn, har ifølge svensk politi ‘figureret i det kriminelle miljø’, og han har under en tidligere retssag via sin forsvarer sagt, at han er blevet skudt før.

Hans generalieblad trækker også tråde til en person i den kreds, der lige nu er involveret i den blodige konflikt i det storkøbenhavnske område.

——— SPLIT ELEMENT ———

De blodige skyderier, der har hærget hovedstadsområdet i Danmark trækker ifølge Ekstra Bladets oplysninger tråde til et fem år gammelt drab i bandemiljøet.Source link

Flere Artikler