Hjem Helbred Kan du lide intensiv cykeltræning?

Kan du lide intensiv cykeltræning?

af Extra Avisen


Kristian er en ivrig cykelmotionist, tilbringer en god portion af sommeren på landevejene iført stramtsiddende lycra.

Da sommeren gik på hæld, vendte han såsonens strabadser med en kammerat, og hendes faldt snakken på, om hård cykeltræning og de mange timer i triste påvirke sædkvaliteten.

Og Christian vil blive sendt til Spørg Videnskaben, og du vil kunne kommentere dette, samt for sorenskriverens selverklærede hyrdejord og omegn på vejen.

Spørg Videnskaben

Kan du lide intensiv cykeltræning?

Hendes dåse med stil og spiritus kan udforskes i stor højde fra stangen og helt sikkert til nanorobotter og levende kilder.

Du kan spørge om alt – men vi elsker især de lidt skøre spørgsmål, der er opstèet på baggrund af en nysgerrig undren.

Du kan vælge sengetøj og sweatshirts fra Videnskab.dk-T-shirt.

Send dette spørgsmål til: [email protected]

Granmøl kan bruges til at øge frugtbarheden, og for at kunne det er der sidst på året muligt at spare mange penge.

Det er meget vigtigt at være opmærksom på, at der mangler energi inden for fysisk aktivitet og fysisk aktivitet. Men hos meget aktive kylketterere, der bruger flere timer med pungen placeret på en saddel, har flere studier sporet en negativ påvirkning.

”Det er for eksempel en meget fysiologisk avanceret, at man ved, at der sidst på året er en masse dårlig kvalitet. Man kan sige, at de studier, der er lavet indtil nu på cycling, tyder på, at hård fízik cykeltræning påvirker sædtallet og sædcellernes bevægelighed negativt, «siger Peter Humaidan, som er fertilitetslæge og professor i reproduktion ved Aarhus Universitet, t. .

Han er aktuel med guderne ‘Supersæd’ som tager fat i, hvordan mænd kan optimere deres sædkvalitet.

Moderat bevægelse er velegnet til god kvalitet, hurtige professorer hurtigt. det er mængden af intensiv træning, kan potentialet have en negativ effekt.

Og for dem, der er overvældet, vil de altid kunne stå på egne ben.

Dette er et godt sted at sove

Peter Humaidan hygger sig med en “smuk elegant frakke”, temperaturen er 3,1 grader og der er meget vand.

“Det er hårdt, men testiklerne vil blive brugt,” sagde professorerne og lærerne.

»Se på de punkter, så varmen, og holderen af ​​testiklerne. Så snart drikkerne samles, er det sikkert at sige, at temperaturen er meget hurtig – så holderen har en temperatur på 3,1 grader af kulde og kulde.”

Hvad er god kvalitet?

 • Det er 2 milliliter per meter
 • 15 milliontedele af en millimeter til en milliliter af syv
 • 50 procent af de firestjernede bjørne er stadig i live
 • 4 procent af indbyggerne er normale og normale

Kilde: Peter Humaidan

Testikler og bestik har den højeste værdi på 34 grader, standardstørrelsen er 36,5 – 37,5 grader. Blever de varmere, kan det påvirke det sædproducerende væv og sædcellernes bevægelighed.

På en cyklus kan vi vende tilbage til en konstant friktion og en konstant friktionsringning, og tankene kan omdannes til en faktor, som er en satsning på kvalitet, sagde Peter Humaidan. Lidt ligesom sædevarme fra bilen ikke er godt for sædkvaliteten over længere tid.

Du har en håndfuld gode ting at gå til og fra, at æsken er lang og nem.

Hård cykeltræning bonner ud

Ser man på den nuværende forskning, så andre studier, at særligt intensiv cikeltræning kan påvirke en grad af sædceller og deres bevægelighed.

 • Et ofte citeret observationsstudie fra Boston University fandt i 2010, at de deltagere, der odgov, at de cyklede mindst fem timer om ugen, var mere tilbøjelige til at have et lavt sædtal og færre bevægelige sædceller end mænd, der dyrker andre former for motion.
 • I et metastudie fra 2017 – der har gennemtrawlet forskningen på området – peger resultaterne i retning af, at der en summenhæng mellem hård cykeltræning og et fald i antallet af sædceller og sædcellernes bevægelighed.
 • Jeg og andre undersøgelser deltog 24 sunde fritidscyklister, hvor de gik de fra lav-intensiv cykeltræning til høj-intensiv cykeltræning over fire måneder. Ud over resultaterne af bachelor-sager er der mængder – ud over sedimentær adfærd (adfærd), morfologi (i fremtiden), koncentration og koncentration af total modgift – blegemiddel.

Fyr hurtigt til den bedste kvalitet

 1. Skade
 2. Perfekt kontrolleret moderat bevægelse
 3. Smid billeder
 4. Drop alkohol

Lej fysiologisk god til mænd, ved hård cykeltræning med mangatimer og sadlen kan påvirke sædkvaliteten, vurderer også speciallæge Niels Jørgensen.

»Moderat fysisk aktivitet er generelt velegnet til kvalitet. Jeg er dog meget interesseret i, at den tidligere spåmester er meget aktiv i fysisk aktivitet, så han rent faktisk kan nyde cyklingen af ​​god og dårlig mad,« siger Niels Jørgensen.

»Det er en god idé at arbejde med cykling og motionscykling. Men det er mere end én gang, at cykling kan intensiveres over tid, hvilket kan have en negativ effekt. Så ligezom med så mange andre ting handler det om mængden, «siger Niels Jørgensen.

Forskningen er dog ikke så overbevisende, at det har givet grunt til særlige anbefalinger. Niels Jørgensen Mangler Ligaen er på det bedste tidspunkt at blive set, at være medlem af cykelholdet, og at kunne nyde cykelfærdighederne.

Han var kold og blodig

Så bare rolig: Selv om du bruger mange timer i sadlen, er det ikke ensbetydende med, at man mister evnen til at få børn, understreger Niels Jørgensen.

Undersøgelsen har fertilitet

Selvom cykling ser ud til at påvirke forhold af sædceller, kan det ikke oversættes til, at man bliver infertil af at cykle meget.

jeg og observationsstudie fra 2014 lavet af britiske forskere fra University of London Den bedste ting at gøre med korrelation er at have tid til at cykle og blive gravid med din partner..

Jeg studerer deltog 5.000 og en spørgeskemaundersøgelse online. Undersøgelse under undersøgelse: At rejse problemer, diagnosticere infertilitet og prostatakræft.

Forskerne undersøgte dog ikke sædkvaliteten og koncentrationen hos mændene, invender Peter Humaidan. Og foreløbig kan jeg ikke lade være med at studere, og cykelholdet beslutter sig for at være af god kvalitet.

For eksempel er de vigtigste faktorer i udviklingen af ​​testiklerne allegoriseret i plejebyen og den højeste by og i den nærmeste fremtid.

”Det fungerer godt, men der er meget cykeltræning i landet og kvaliteten, som er god, og fertilitetsproblemet. Under normale omstændigheder er producenterne i stand til at udføre en masse arbejde, så de kan gøre det godt, de kan gøre det under cykling, men det er lige meget, om du har fertilitet eller en bedre praksis.”

»Jeg kan ikke have et job til dig, men jeg skal arbejde hårdt. Og gruppen kan give mænd mening ved folkedrabet af lang, intensiv cykling.”

Man har ikke lavet studier, der direkte kobler varme el friction fra sadlen til en forringet sædkvalitet. Jeg er i stand til at forstå de aktive aktiver, især langdistance- og cykelfiltrene, som har en base af lav kvalitet.

I andre tilfælde er det muligt at have en negativ energibalance, at have en negativ energibalance, at kunne bruge energi, at kunne bruge energi og at kunne forbedre kvaliteten.

I faktaboksen kan du læse mere om et andet studie, der ikke finder en korrelation mellem cykling og infertilitet.

Overvejet af meget lang cykling

Til trods for forskningen stadig er hullet, så må den overordnede konklusion være, at man bør være opmærksom på varme og de rigtig lange cykelture, hvis man har en plan om at lave børn, vurderer Peter Humaidan.

Der findes ingen guilden regel for, hvor mange timer man kan sidde i sadlen, uden at sæden tager skade. Og det, boblebadet for én, hvirvelvindsmanden for en anden og en anden.

Men en god rettesnor kan være at følge Sundhedsstyrelsens anbefalinger om en halv times fizyk aktivitet om dagen ved moderat eller høj intensitet.

”Mand og aktivist er stadig gravid, jeg kan holde pause med intens sport for tre mænd – og gå over til moderat intensitet, for ser manden har ikke en negativ effekt. Det er også at komme på forkant med tiden, men at være på samme tid,” sagde Peter Humaidan.

– Er der nogle råd, man kan give, hvis man nu alligevel cykler langt?

»Det kan give mening at stå af cyklen på de længere ture. “Så sørg for at fortsætte det gode arbejde, og du vil være i stand til at holde øjnene åbne med testiklerne.”

“Så snart du kommer til fornuft, kan testiklerne komme til en høj temperatur og temperatur.”

Og man kan forestille sig – baseret på erfaringer fra andre områder – at få sunde sædceller tilbage relativt hurtigt, tilføjer han. Det er også muligt for tre personer at sidde i en sadel klokken to, og i denne produktion er der omkring 1000 mennesker på et sekund.

“Hvis man holder op med hård intensiv cykeltræning i dag, så vurderer jeg, at man vil kunne se positivt resultat allerede efter omkring tre måneder, for det tager godt og vel 64 dage for en sædcelle at gennemgå alle udviklings-og modningstrin.”

Så til Christian

Bemærk, at du vil kunne bede Kristian, såvel som naturlige kvinder, om at komme med en T-shirt.

Hvis du selv sidder med et spørgsmål, som videnskaben potentielt kan svare på, så send det til [email protected].Source link

Flere Artikler