Hjem Sport Kontroversiel stjerne: Priske styrer ikke mit privatliv

Kontroversiel stjerne: Priske styrer ikke mit privatliv

af Extra Avisen


Brian Priske har intet at skulle have sagt i midtbanespillerens privatliv, lyder ordene fra Nainggolan, der for nyligt har mistet kørekortet for spirituskørsel og hastighedsoverskridelser i Antwerpen

Kontroversiel stjerne: Priske styrer ikke mit privatliv
Ingen er herre over Nainggolans privatliv – selv ikke cheftræner Brian Priske, lyder det fra midtbanespilleren. Foto: Umit Bektas/Reuters/Ritzau Scanpix

Godt nok er den kontroversielle midtbanespiller Radja Nainggolan under Brian Priskes vinger i Royal Antwerpen, men noget tyder på, at belgieren blæser på sin danske cheftræner – i hvert fald uden for fodboldbanen.

Den omdiskuterede midtbanespiller har for nyligt givet et interview til nyhedsmediet Sport/Voetbalmagazine, hvor den 33-årige belgier sætter ord på tilværelsen i hjembyen Antwerpen. 

Spurgt ind til, om Nainggolans ageren uden for grønsværen kan påvirke Priskes fodboldmæssige beslutninger om belgieren, svarede han således.

– Hvis jeg vil ud, går jeg ud. Hvis jeg vil på restaurant, gør jeg det. Det er op til mig at se, om min krop kan holde til det eller ej, fortæller midtbanespilleren til Sport/Voetbalmagazine.

– Man har fodbolden, og så har man alt det ved siden af. Min træner (Priske, red.) har intet at sige til mig uden for banen.

Artiklen fortsætter under billedet …

Nainggolan fik en vild start på opholdet i Antwerpen, hvor han efter en uge blev stoppet af politiet. Og det fik konsekvenser. Foto: Marius Becker/AP Images/Ritzau Scanpix
Nainggolan fik en vild start på opholdet i Antwerpen, hvor han efter en uge blev stoppet af politiet. Og det fik konsekvenser. Foto: Marius Becker/AP Images/Ritzau Scanpix

 

En ‘hastig’ start i Antwerpen
Radja Nainggolan er altså stålsat i sin udmelding, men måske Brian Priske alligevel skal holde et ekstra øje på den tidligere Serie A-spiller.

Den 33-årige midtbanespiller skiftede fra Inter til Antwerpen i sommer, og efter den første uge i hjembyen kom belgieren galt af sted. Ifølge Netherland News Live blev en beruset Nainggolan taget for en hastighedsovertrædelse på 56 kilometer i timen.

Senere er den tidligere belgiske landsholdsspiller blev idømt fire måneders køreforbud for epiosden.

I øjeblikket ligger Radja Nainggolan og Antwerpen på en tredjeplads i Jupiler Pro League med 11 point op til Union St. Gilloise på førstepladsen.

——— SPLIT ELEMENT ———

– Hey ‘Big Sam’, Stig er i spjældet.

Væk Sam Allardyce en meget tidlig søndag morgen, og fortæl ham, at hans spiller sidder bag tremmer. Det var opgaven til Karsten Aabrink den 23. juni 2002. En opgave han ikke var særligt begejstret for.

Lyt til fjerde afsnit af ‘Agenterne’ her eller din fortrukne podcastapp.Source link

Flere Artikler