Hjem Sport Medie: Bayern tæt på Premier League-stjerne

Medie: Bayern tæt på Premier League-stjerne

af Extra Avisen


TNT Sports Brazil skriver, at de tyske giganter Bayern München angiveligt er tæt på at skrive kontrakt med Leeds-stjernen Raphinha  

Medie: Bayern tæt på Premier League-stjerne
Raphinha har i denne sæson scoret otte kasser for sin engelske arbejdsgiver. Nu tyder meget på, at han er på vej til München. Foto: Jason Cairnduff/Ritzau Scanpix

Brasilianske Raphinha brillerer i Premier League, hvilket har gjort den 25-årige kantspiller særdeles attraktiv for flere storklubber.

En af klubberne er mastodonterne Bayern München, der angiveligt er tæt på at sikre sig den eftertragtede Premier League-stjerne.

Meldingen kommer fra det store medie TNT Sports Brazil samt den velkendte brasilianske journalist Bruno Formiga.

Parterne beretter, at Bayern betaler en pengesum i omegnen af 50 millioner euro – svarende til godt og vel 370 millioner kroner for den brasilianske kantspiller.

Raphinha har gang i sin anden sæson i den bedste engelske række, siden han skiftede franske Rennes ud med Leeds.

Brasilianeren kom godt fra start i sit engelske eventyr, men i øjeblikket er han flyvende.

Artiklen fortsætter under billedet …

Raphinha scorede senest fra ellevemeterpletten, da Leeds fik prygl af Arsenal på eget græs. Foto: Jason Cairnduff/Ritzau Scanpix
Raphinha scorede senest fra ellevemeterpletten, da Leeds fik prygl af Arsenal på eget græs. Foto: Jason Cairnduff/Ritzau Scanpix

 

Landsholdsspilleren har scoret otte mål i 16 optrædener i Premier League, og samtidig har han vist sig at være en afgørende brik for cheftræner Marcelo Bielsas mandskab.

Skulle skiftet til de tyske giganter blive en realitet, kan Serge Gnabry, Leroy Sané og Kingsley Coman se frem til konkurrence på kanterne.

Bayern topper Bundesligaen suverænt med 42 point, og de har ni point ned til Dortmund på andenpladsen.

I Champions League vandt storklubben overlegent Gruppe E med seks sejre ud af seks mulige. I ottendedelsfinalen møder de østrigske RB Salzburg.

——— SPLIT ELEMENT ———

– Hey ‘Big Sam’, Stig er i spjældet.

Væk Sam Allardyce en meget tidlig søndag morgen, og fortæl ham, at hans spiller sidder bag tremmer. Det var opgaven til Karsten Aabrink den 23. juni 2002. En opgave han ikke var særligt begejstret for.

Lyt til fjerde afsnit af ‘Agenterne’ her eller din fortrukne podcastapp.Source link

Flere Artikler