Hjem Underholdning Medina afslører detaljer fra kommende dokumentarfilm: Går i traume- og PTSD-terapi

Medina afslører detaljer fra kommende dokumentarfilm: Går i traume- og PTSD-terapi

af Extra Avisen


Til maj er der premiere på en ny dokumentarfilm om Medina.

Filmen har været flere år undervejs og vil give seerne et indblik i nogle af de ting, den 38-årige popstjerne kæmper med efter over ti år som en af landets mest eksponerede personligheder.

Medina er gæst i det seneste afsnit af podcasten ‘Uden filter’, og her spørger de to værter Hav&Kamal, kendt fra P3-programmet ‘På bagsædet’ ind til filmen.

De vil blandt andet gerne høre, om ikke det har været hårdt at være så meget i vælten, som hun har.

»Der er mange aspekter i det. Der er rigtig mange gode ting og rigtig mange dårlige ting. I filmen, der kommer til maj, får man et meget tydeligt indblik i al den terapi, som jeg går i på grund af det. Alt fra traume- og PTSD-terapi på grund af medierne og stalkere,« fortæller Medina.

Hun understreger, at hun også oplever en masse fantastiske ting, men livet som popstjerne kommer ikke uden omkostninger, tilføjer hun og fortæller, at hun inden podcast-interviewet havde optaget et klip til dokumentarfilmen, hvor hun reflekterer over sin søns fremtid.

»Jeg ønsker ikke, at han bliver musiker. Jeg ønsker faktisk ikke engang for min værste fjende, at de skal gå gennem nogle af de ting, jeg har været igennem,« fortæller Medina, der tidligere har udgivet sangen ‘Skyttegrav’ om mere eller mindre at føle sig i krig med hele verden.

Medina, der for nylig udgav singlen ‘Lige bange’, der handler hendes forhold til sin lillesøster, som det meste af livet har kæmpet med en psykisk lidelse, håber med sin kommende dokumentarfilm netop at kunne sætte fokus på psykiske udfordringer.


Medina


Medina
Foto: Pressefoto

Vis mere

Hendes pointe i podcast-interviewet er, at alle mennesker kæmper med et eller andet, og det skal vi lære at være bedre til at administrere.

Medina, der i december er på turné med Danmarks underholdningsorkester, afslutter sin snak i ‘Uden filter’ med at fortælle, at hun faktisk fortsat burde være på barsel lige nu.

Hendes søn Tyler Rose, som hun har med sin mand Malo Chapsal, er blevet ni måneder gammel, og han holder hende stadig så meget vågen om natten, at hun nærmest føler, at hun ikke har sovet i et år, slutter hun interviewet med et grin.

Medina har tidligere udsendt dokumentarfilmen ‘For altid’ tilbage i 2011.

Den kommende Medina-film, som endnu ikke har fået nogen officiel titel, er lavet af instruktør Kaspar Astrup Schröder, der tidligere blandt andet har lavet en film om den verdensberømte danske arkitekt Bjarke Ingels.Source link

Flere Artikler