Hjem Sport Nadim bryder tavsheden efter Qatar-besøg

Nadim bryder tavsheden efter Qatar-besøg

af Extra Avisen


Nadia Nadim sætter nu ord på sin gæsteoptræden i Qatar – et besøg, som fik kritikken til at hagle ned over landsholdsspilleren

Nadim bryder tavsheden efter Qatar-besøg
Foto: Emma Sejersen/Ritzau Scanpix

Nadia Nadim kom under heftig beskydning, da hun tidligere i december delte billeder på sine sociale medier fra et besøg i Qatar.

Her kastede hun stjernedrys over FIFA Arab Cup 2021, hvor andre store stjerner som eksempelvis David Beckham også var til stede.

Turneringen var af værterne set som en kærkommen mulighed for at skabe opmærksomhed for næste års VM i ørkenstaten.

På den led blev Nadim pludselig en brik i en reklamekampagne, men indtil videre har hun ikke kommenteret den mediestorm, som hendes visit har ført til.

Ikke før nu. For på Instagram bryder hun nu tavsheden og fortæller om sin beslutning om at tage til den stærkt kritiserede VM-arrangør.

– Jeg tog til Qatar for første gang i september for at få foretaget min operation på Aspetar, et af de bedste medicinske steder i verden inden for sportsskader. Jeg fik kendskab til Aspetar, mens jeg spillede i PSG, og mit valg om at tage derhen var nemt, fordi det var bedst for min rehabilitering, skriver Nadim i starten af opslaget.

Hun skriver videre i opslaget:

– Sidste uge rejste jeg til Qatar for en opfølgning – det er standard efter operationen. Mens jeg var dernede, blev jeg inviteret til at tale ved WISE-topmødet om uddannelse. I forlængelse af det fik jeg muligheden for at besøge det afghanske flygtningecenter med tusindvis af flygtninge fra det land, jeg er født i.

——— SPLIT ELEMENT ———

Styret i Qatar har tætte bånd til Taliban, som tidligere på året overtog magten i Afghanistan, og den forbindelse har også fået flere til at undre sig over Nadia Nadims besøg. Som barn flygtede Nadim fra Afghanistan til Danmark, efter at Taliban havde slået hendes far ihjel:

– Hey ‘Big Sam’, Stig er i spjældet.

Væk Sam Allardyce en meget tidlig søndag morgen, og fortæl ham, at hans spiller sidder bag tremmer. Det var opgaven til Karsten Aabrink den 23. juni 2002. En opgave han ikke var særligt begejstret for.

Lyt til fjerde afsnit af ‘Agenterne’ her eller din fortrukne podcastapp.

Opdateres …Source link

Flere Artikler