Hjem Underholdning Ny version af ‘Den store bagedyst’ på vej

Ny version af ‘Den store bagedyst’ på vej

af Extra Avisen


Årets sæson af ‘Den store bagedyst’ er nået til semifinalen.

Men det betyder ikke, at der ikke sendes mere af kageprogrammet, når finalen lørdag 27. november er løbet over skærmen på DR1.

Du skal blot fatte fjernbetjeningen og slå om på DR2, hvor der kl. 21.00 sendes en særudgave af det populære kageprogram.

Nemlig ‘Den store sukkerfri bagedyst’.

Det fremgår af DRs pressebilleder, og nu har de fire velkendte deltagere i det kommende kageprogram selv annonceret, at de vender tilbage på tv-skærmen i ‘Bagedyst’-regi.

Deltagerne er ‘Den store bagedyst’-finalisterne Anne Tirstrup, Jesper Søvndal og Jesper Hemmingsen fra henholdsvis sidste år, 2017 og 2016, samt 2016-seerdarlingen Iben Devantier.

»Så må jeg endelig dele denne hemmelighed med jer! Jeg er søreme hoppet i ‘Bagedyst’-teltet igen, og denne gang står den på bagning uden raffineret sukker,« skriver sidste års finalist Anne Tirstrup eksempelvis på sin Instagram-profil.

Derudover er ‘Den store bagedyst’-dommerne Markus Grigo og Katrine Foged Thomsen også dommere i ‘Den store sukkerfri bagedyst’.


'Den store sukkerfri bagedyst' sendes på DR2 lørdag d. 27. november kl. 21.00. Deltagerne i særafsnittet er de tidligere 'Bagedyst'-deltagere Jesper Hemmingsen, Anne Tirstrup, Iben Devantier og Jesper Søvndal. Derudover er 'Bagedyst'-dommerne Markus Grigo og Katrine Foged Thomsen også dommere i særafsnittet.


‘Den store sukkerfri bagedyst’ sendes på DR2 lørdag d. 27. november kl. 21.00. Deltagerne i særafsnittet er de tidligere ‘Bagedyst’-deltagere Jesper Hemmingsen, Anne Tirstrup, Iben Devantier og Jesper Søvndal. Derudover er ‘Bagedyst’-dommerne Markus Grigo og Katrine Foged Thomsen også dommere i særafsnittet.
Foto: Louise Sloth/DR2

Vis mere

Sidste år sendte DR2 for første gang en særudgave af ‘Bagedyst’-formatet umiddelbart efter finalen.

Dengang hed særafsnittet ‘Den store glutenfri bagedyst’.

Her var udfordringen selvsagt ikke at undvære raffineret sukker, men glutenprodukter såsom hvedemel.

Dengang var Jesper Hemmingsen ligeledes deltager i særafsnittet, og det var han sammen med Rosa Kildahl fra sjette sæson, samt Victoria Askjær og Beate Stengaard Sørensen fra ottende sæson.

Sidstnævnte gjorde sig i øvrigt bemærket i sin deltagelse i ‘Den store bagedyst’ ved udelukkende at bage glutenfrit, da hun er glutenallergiker.

Derudover har det i alle kageprogrammets ti sæsoner været en fast tradition med særudgaven ‘Den store jule- og nytårsbagedyst’, der sendes over to afsnit mellem jul og nytår.Source link

Flere Artikler