Hjem 112 Person fremstillet i grundlovsforhør for skyderi i Vollsmose

Person fremstillet i grundlovsforhør for skyderi i Vollsmose

af Extra Avisen


Anklagemyndigheden ved Fyns Politi fremstiller torsdag en person i grundlovsforhør med krav om varetægtsfængsling i forlængelse af skudepisode i bydelen Vollsmose. Det oplyser senioranklager Klaus Lauridsen.

Han kan endnu ikke oplyse, hvad sigtelsen nærmere drejer sig om.

Onsdag eftermiddag rykkede ordensmagten talstærkt ud, da der kom en anmeldelse om et muligt skyderi ved Center Øst i Vollsmose. Her anholdt man i første omgang otte personer, hvoraf seks senere blev løsladt igen.

Politiet oplyste i den forbindelse, at der ikke var nogen meldinger om tilskadekomne i forbindelse med det mulige skyderi.

Desuden uddybede Charlotte Nyborg, der er kommunikationsrådgiver ved Fyns Politi, at man havde fokus på, at borgere skulle kunne føle sig sikre.

»Vi har lige nu meget travlt med at få klarlagt, hvad der er sket i Vollsmose og i forbindelse med anholdelsen ved Rosengårdcenteret. Vores fokus er på borgernes tryghed og sikkerhed. Så snart vi har nyt, melder vi det ud,« lød det i et tweet onsdag.

Fyns Politi har i forbindelse med tidligere skyderier fortalt, at der verserer en konflikt imellem flere grupperinger i Vollsmose og Korsløppe-kvarteret.

Opdateres …Source link

Flere Artikler