Hjem Helbred Så hurtigt advarer lugtesansen os om fare

Så hurtigt advarer lugtesansen os om fare

af Extra Avisen
Så hurtigt advarer lugtesansen os om fare

Vellykkede fremskridt i en god situation som mærke, god gas og ford gal.

Denne evne til at opdage og reagere på lugten af ​​noget farligt er en forudsætning for, at vi og andre pattedyr kan overleve.

Nu er det svært at finde ud af, hvad Sverige har med skiløberne og messepladserne at gøre, og på det bedste tidspunkt.

De fandt, at hjernen behandler ubehagelige lugte meget hurtigere end dejlige dufte som roser og vanilje.

Lugtesansen er kroppens dørmand

“Lugte- og smagssansen udfører en meget vigtig funkcion som dørmænd for kroppen,” sagde Preet Bano Singh, der er tilknyttet Det Odontologiske Fakultet, Universitetat i Oslo.

Hvis du er interesseret, vil du blive involveret i svenske studier.

“Vi trækker os tilbage, hvis vi lugter, at det brænder, for at beskytte os,” forklarer Preet Bano Singh videre.

Det har en lang vej at gå, men hvis du reagerer, skal det være meget nemt, potentielt nemt at gøre og have det godt, hvis du skal gøre det, kan du gøre det.

“Det er meget spændende og fascinerende at studere,” sagde Preet Bano Singh. forskning.no, Videnskab.dk‘s norske søstersite.

“Ubevidst og ekstremt hurtigt”

Alle levende organismer er overvældet af, at de er klar til at blive og blive på samme tid.

Hos mennesker ser det til, at lugtesansen er særlig vigtig for at opdage og reagere på ting, der kan være skadelige for os.

På sigt er det blevet undersøgt, og din reaktion på de sværeste ting er gjort i den sidste tankproces.

“Jeg vil gerne studere for første gang, og det er den bedste vej at gå,” sagde biomedicinsk ingeniør Behzad Iravani, der studerede studiet.

Han har en ph.d. i medicin og er postdoc ved Institut for Klinisk Neurologi ved Karolinska Institutet i Sverige.

‘Næsehjernen’ åbner kemikalier og olier gal

Lugteorganet i hjernen har det latinske navn rhinencefalon, der kan oversættes til næsehjernen.

Den øverste del er den højeste procentdel, og det højeste niveau er på millionærens højeste niveau.

Vi forbyder dig at gøre dette ved hjælp af sundhesfareren, som førhen kunne bruges som kilde – som er et kemikalie og bør bruges.

Alarmsignalerne kan nås mellem 100 og 150 millisekunder, og du kan høre dem.

Dette område er direkte begrænset til de rigtige dele af landet, hvilket er meget vigtigt for folk, der har ansvaret for huset og sandheden og situationen er vanskelig.

Send en besked til værtsflysystemet

Hvad sker der, når vi tolker en lugt som vèrende så ubehagelig, at vi undgår den eller airgter?

Det har længe været kendt og et mysterium, hvorfor neurologiske mekanismer er involveret.

Derudover kan manglet-metoderne i slutningen af ​​året bruges til at signalere folkene fra området, hvilket hverken er dårligt eller svært for retsmedicinere.

En neurolog på Karolinska Institutet har udviklet en ny metode, der gør det muligt at signalere fra olfaktoriske netværk.

Netværket vil kunne håndtere og sende signaler til andre dele af landet, som skal beskyttes og drives.

Undersøgelsen er baseret på tre trin. The 44 delicacy blev bedt om at vurdere deres oplevelser med 6 forskellige dufte, hvoraf nogle var dejlige dufte.

“De søde duffles, du er fuld, han er fuld, duffelen af ​​blomster, citrus eller vanilje. De ubehagelige lugte er dem, man finder i våd jord eller kompost eller fermenterede produkter med svampe, «skriver Johan Lindström til forskning.no. Han er underviser ved Institut for Klinisk Neurovidenskab ved Karolinska Institutet og et forskningsinstitut.

Samtidig målte forskerne deltagernes elektrofysiologiske aktivnost i lugteområdet.

På den anden side kan du samtidig reagere på negative reaktioner. Lugteområdet sendte et direkte signal til den motoriske del af hjernen inden for 300 millisekunder, altså pind mindre end 1/3 af et sekunder.

Signal til folk for at se, om du vil til lufthavnen.

Indikationen på, at du i slutningen af ​​dagen vil være i stand til at følge begivenhedens resultater, er at sikre dig og reagere på handlingen, hvilket er det vigtigste at gøre.

Manglende lugtesans er alvorligt

Lugtesansen er altså enormt vigtig for at holde os sikre. I slutningen af ​​dagen vil du også være i stand til at læse filen, og du vil være i stand til at læse den.

Denne vinter er en velkendt studerende, i sidste ende lider du af COVID-19-infektion.

Preet Bano har deltaget i publicerede studier om, hvordan coronavirus påvirker lugtesansen. Her blev det slået fast, at COVID-19 powers vigilance and smagssansen samt den sans, der siger noget om varme og kulde i munden. Overgivelse af solnedgangen modtog i år Nobelprisen i kemi.

Det andet studie slog fast, at tab af lugtesans er et tidligt, sikkert tegn på, at man har COVID-19.

Undersøgelsen er i gang, hvor der er en lang række højrisikorisici. For nogle tog det op til et år at genvinde en normal lugtesans.

Forsker i, hvordan man genvinder lugtesansen

Nogle personer mister også deres smagssans, eller får en forvrænget lugte- og smagssans, så ufarlige fødevarer smager dårligt.

Preet Bano Singh er den første til at handle med Norge.

Samtidig skal man forholde sig til alvorlige problemer for patienterne, så man for eksempel har de bedste appetit og tabernakler. De kan også have problemer med lava mad og bekimmre sig om ikke at opdage at maden, måske er fordærvet.

Nu forsker Preet Bano Singh i personer, der har mistet eller forvrænget deres lugtesans efter et COVID-19-sygdomsforløb:

»Vi vil være i stand til at hjælpe dig, samt at sikre, at COVID-19 overvældes, samt at finde ud af, hvilke COVID-19’ere er. Vi sætter dem i behandling for at se, hvad der kan hjælpe dem med at få sanserne tilbage, «siger hun til forskning.no.

© Forskning.no. Oversat af Stephanie Lammers-Clark. Her er de grundlæggende elementer.

Source link

Flere Artikler