Hjem Sport Skrotter klubbens rekordspiller

Skrotter klubbens rekordspiller

af Extra Avisen


Kæmpetalentet Tochi Chukwuani er stagneret og får ikke en kontraktforlængelse i FC Nordsjælland

Skrotter klubbens rekordspiller
Tochi Chukwuani har haft det svært i FC Nordsjælland denne sæson. Foto: Jens Dresling

FC Nordsjælland er synonym med talentudvikling, og det hører til sjældenhederne, at de ikke lykkes på den front.

Nu ser det imidlertid ud til, at klubbens yngste Superliga-spiller nogensinde må henlægges i bunken som fejlslagent projekt.

FC Nordsjælland kommer ikke til at tilbyde Tochi Chukwuani en ny kontrakt ved udløb til sommer.

Den alsidige og fysisk stærke spiller var 16 et halvt år, da han 22. september 2019 debuterede på Right to Dream Park mod AaB.

Tochi Chukwuani hører med til den meget lovende 2003-generation, der nu udgør U19-landsholdet og som blev betragtet som potentiel EM-vinder på U17-niveau, inden slutrunden sommeren 2020 blev aflyst grundet corona.

Artiklen fortsætter under videoen…

Tochi Chukwuani stod for en lyntræffer i seneste sæson.

Han har båret anførerbindet både på U19- og U17-landsholdet tidligere, men han er nu blevet distanceret af andre talenter og hører ikke længere med til kredsen af rød-hvide.

Nu kommer Tochi Chukwuani til at finde nye græsgange, og det skorter ikke på bejlere, der ønsker at forløse det strandede talent. Blandt de interesserede befinder sig AGF og AaB, men også udenlandske klubber er i spil.

FC Nordsjælland har ikke haft den store tiltro til Tochi Chukwuani dette efterår. Han er blevet degraderet til U19-truppen og har ikke spillet Superliga.

– Vi har vurderet, at han ikke er god nok lige nu i forhold til de andre midtbanespillere, vi har. Det er en spiller, som ikke har haft den forventede stejle udviklingskurve, forklarede FCN-træner Flemming Pedersen til Tipsbladet i efteråret.

– Han skal vise sig frem til træning og i reserveholdskampe. Han skal blive endnu hurtigere, end han allerede er, og så skal han have noget disciplin ind i sit spil, sagde han.

FC Københavns transferpuslespil: Millioner til store indkøb (+)

Der måtte et ‘safeword’ til, da Alan Hvedehave i 2013 skulle forhandle Mikkel Beckmanns exit hos APOEL med en truende klubpræsident.

I sjette afsnit af ‘Agenterne’ fortæller Hvedehave om de dramatiske forhandlinger på Cypern, en løgnagtig græsk agent, der kostede Beckmann hanekammen og en usædvanligt tung Bip-test i Hobro.Source link

Flere Artikler