Hjem Underholdning Stjerne kæmper for fængslet kyllingetyv: Løslad ham

Stjerne kæmper for fængslet kyllingetyv: Løslad ham

af Extra Avisen


Jay-Z og Team Roc forsøger at få løsladt Valon Vailes, der i 2007 blev dømt for at sælge marihuana

Stjerne kæmper for fængslet kyllingetyv: Løslad ham

Siden 2007 har Valon Vailes siddet fængslet, efter han blev idømt 20 års fængsel for at stå bag salget af mere end ét ton marihuana. Men der skal han ikke sidde meget længere, hvis det står til Jay-Z.

Rapperens Team Roc, der er en del af hans firma Roc Nation, har nemlig kastet sig ind i kampen for at få 56-årige Vailes løsladt. Det skriver flere medier – heriblandt TMZ – ligesom Team Roc også selv omtaler kampen i en række opslag på Twitter.

TMZ er i besiddelse af retsdokumenter, som advokaten Alex Spiro, der er fra Team Roc, har indsendt. Her lyder det fra ham, at Valon Vailes møder kravene for en tidlig løsladelse.

Myndighederne har dog indtil nu nægtet ham løsladelsen – blandt andet med den begrundelse, at han i løbet af fængselstiden er blevet taget i at stjæle rester af kylling fra kantinen tilbage til sin celle. Derudover har han brugt en del af sin fængselsdragt som træningsudstyr, hvilket han også bliver straffet for nu.

Men udover disse små forseelser mener Team Roc altså, at Valon Vailes har været en mønsterfange i mere end 14 år, og advokaten opfordrer derfor dommeren til at reducere hans straf til den periode, han allerede nu har afsonet.

56-årige Valon Vailes har en psykisk syg bror, der har brug for en, der kan tage sig af ham. Det gjorde brødrenes mor ifølge advokaten, indtil hun døde i 2020.

Det var Vailes selv, der sidste år rakte ud til Jay-Z og bad om hjælp. Han sendte ifølge TMZ et brev, hvor han udtrykte sin frustration over, at han sad fængslet for at sælge noget, som store virksomhed nu tjener milliarder på at sælge i form af legaliseringen af marihuana i flere stater rundt omkring i USA.

Den frustration har Jay-Z altså tilsyneladende haft fuld forståelse for. Men tiden vil vise, om hans støtte hjælper.

——— SPLIT ELEMENT ———

Jay-Z er ikke den eneste kendis, der tjener rigtig gode penge på sin virksomhed. Her kan du læse om stjerner, der tjener kassen på alt fra sexlegetøj til alkohol.

Source link

Flere Artikler