Hjem Sport Superliga-klub handler i Premier League

Superliga-klub handler i Premier League

af Extra Avisen


Den 20-årige midtbanespiller Jan Zamburek skal frem til sommeren 2025 tørne ud for Viborg FF.

Superliga-klub handler i Premier League
Jan Zamburek (th) i aktion for Brentford mod Leicester sidste sæsons udgave af FA Cup’en. Foto: Andrew Couldridge/Ritzau Scanpix

Viborg FF ruster sig til forårets strabadser i Superligaen.

Klubben har således haft pungen oppe af baglommen og købt den tjekkiske U21-landsholdsspiller Jan Zamburek i Premier League-klubben Brentford.

Det oplyser Viborg på sin hjemmeside.

Den 20-årige midtbanespiller har underskrevet en kontrakt, der kan holde ham i klubben frem til sommeren 2025.

– Vi får en dynamisk 8’er, som er en anden type end vores andre midtbanespillere, men som vi ser passe rigtig godt ind i spillestilen, siger sportschef Jesper Fredberg.

– Han er dygtig til at sætte fart i spillet, han spiller fremadrettet, er meget spilintelligent, og så er han dygtig til at sætte sine medspillere op.

– Det er en spiller, vi har fulgt længe, og selv om han er ung, så har han allerede fået en del erfaring, siger Jesper Fredberg.

Jan Zamburek har været langt fra spilletid i Brentford, siden klubben rykkede op i Premier League forud for denne sæson. Han har således ikke været i kamptruppen en eneste gang.

Han har dog sat 29 førsteholdskampe ind på cv’et. Ni af dem kom i sidste sæson, hvor han optrådte for Brentford i Carabao Cup, FA Cup og den næstbedste engelske række.

Viborg holder vinterpause på Superligaens ottendeplads med fire point op til sjettepladsen, der giver en billet til mesterskabsspillet.

Der måtte et ‘safeword’ til, da Alan Hvedehave i 2013 skulle forhandle Mikkel Beckmanns exit hos APOEL med en truende klubpræsident.

I sjette afsnit af ‘Agenterne’ fortæller Hvedehave om de dramatiske forhandlinger på Cypern, en løgnagtig græsk agent, der kostede Beckmann hanekammen og en usædvanligt tung Bip-test i Hobro.Source link

Flere Artikler