Hjem Underholdning Tessa uddyber: Derfor langer hun ud efter Blachman

Tessa uddyber: Derfor langer hun ud efter Blachman

af Extra Avisen


Tessa sætter nu ord på, hvorfor hun tirsdag pludselig valgte at lange ud efter Thomas Blachman.

‘X Factor’-dommeren valgte som bekendt ved sidste års ‘Zulu Awards’ at nævne Tessa i en takketale med sætningen ‘Tessa, jeg står i telefonbogen. Kom og knald mig og min elskede’.

I første omgang valgte Tessa offentligt at ignorere udbruddet, men tirsdag – her cirka otte måneder efter – lagde hun så en video ud på Instagram, hvor hun rappende sender en lang svada tilbage mod Thomas Blachman.

Hun havde efterfølgende ikke lyst til at uddybe hvorfor, men onsdag eftermiddag sætter hun nu i et interview med Soundvenue ord på, hvorfor hun har valgt at tage episoden op igen.


Tessa.


Tessa.

Vis mere

Tessa fortæller til Soundvenue, at hun først syntes, det var for plat at svare tilbage. At hun i forvejen bliver kaldt alt muligt på nettet hver dag, som ikke går hende på, så hvorfor skulle hun lade sig gå på af ham?

I flere medier udtalte Thomas Blachman i efteråret imidlertid, at han havde givet Tessa en undskyldning – hvilket hun ikke mener, hun har fået – og da han i begyndelsen af det nye år så begyndte at dukke op i tv i forbindelse med den nye ‘X Factor’-sæson, fik hun nok, fortæller hun.

»Jeg havde bare følelsen af: Ved du hvad, det kan sgu ikke være rigtigt! Det kan ikke være rigtigt, at en mand igen skal have lov til at være den, der slutter på toppen. Han skal ikke slippe afsted med det ved at sige, han har sendt mig en undskyldning, jeg aldrig har fået. No way, motherfucker,« siger hun til Soundvenue

Hun tilføjer, at hun er rollemodel for nogle mennesker, og hvis hun ikke står op for sig selv, hvordan kan hun så forvente, at dem der følger hende, gør det.


Blachman og Tessa er i strid om en undskyldning.


Blachman og Tessa er i strid om en undskyldning.
Foto: Ida Marie Odgaard

Vis mere

Soundvenue spørger blandt andet også, om hun synes, Thomas Blachman skal stoppe som ‘X Factor’-dommer, men det vil hun ikke gå ind i, men tilføjer, at hvis det var hende der bestemte, ‘ville der nok være andre boller på suppen’.

Thomas Blachman fastholder overfor B.T. at han i sin tid sendte Tessa en undskyldning via en privat Instagram-besked, ligesom Tessa fastholder, at hun aldrig har modtaget nogen undskyldning. De har begge vist screenshots fra deres telefoner som dokumentation.

B.T. har tidligere onsdag forsøgt at få et interview med Thomas Blachman, men meldingen lyder, at han ikke kommer til at udtale sig yderligere om sagen foreløbig.Source link

Flere Artikler