Hjem Underholdning TV 2-chef reagerer: – Det er dårlig dømmekraft

TV 2-chef reagerer: – Det er dårlig dømmekraft

af Extra Avisen


Nu reagerer Anne Engdal Stig Christensen på historien om Cecilie Beck, der onsdag indrømmede over for Ekstra Bladet, at hun har haft sex med en praktikant i sin tid som vært på TV 2

TV 2-chef reagerer: – Det er dårlig dømmekraft
Cecilie Beck indrømmer over for Ekstra Bladet, at hun har haft en seksuel relation til en praktikant i sin tid som vært på TV 2. Foto: Henning Hjorth

Onsdag kunne Ekstra Bladet afsløre, at Cecilie Beck i sin tid som vært på TV 2 har haft en seksuel relation til en foto-praktikant på TV 2.

I kølvandet på den historie ønskede TV 2 ikke at stille op til mundtligt interview med Ekstra Bladet, men i stedet sendte de et mailsvar fra nyhedsdirektør Ulla Pors.

I et interview på ‘P1 Morgen‘ kommenterer TV 2’s administrerende direktør Anne Engdal Stig Christensen nu sagen.

Anne Engdal Stig Christensen var egentlig i studiet for at tale om Ekstra Bladets afsløring af, at hun tilbage i 2017 var med til at uddele kondomer til medarbejderne på et seminar, hvor hun samtidig holdt en yderst bramfri tale.

Til slut i ‘P1 Morgen’ bliver den administrerende direktør dog spurgt ind til sagen om Cecilie Beck.

– Er det uproblematisk at have seksuelle forhold til praktikanter, når man er ansat som vært på TV 2?, lyder det fra den kvindelige vært i programmet.

– Den personalesag vil jeg ikke kommentere på.

Tillidsrepræsentant: – Fuldstændig latterligt

Hun vil godt selv kommentere på det…

– Og det er jo rigtig fint. Alle skal tjekke ind på dømmekraft i den her forbindelse, og så vil jeg gerne sige, at det er ikke underligt, at TV 2 er i centrum for den her debat og bliver ved med at være i centrum, vi har selv sat den i gang, og vi må tage det, der kommer.

Dårlig dømmekraft
Må man godt gå i seng med praktikanter, når man er vært på TV 2?

– Hvis man har et forhold med en gensidig aftale, så er det jo ikke noget, vi kan dømme over. Men det er dårlig dømmekraft og uhensigtsmæssigt at gøre det.

Var det her dårlig dømmekraft fra Cecilie Beck?

– Det må du spørge Cecilie Beck om.

Men hun har selv udtalt sig?

– Ja, og du har sikkert set der, hvad hun har sagt.

Ja, men ergo kan du vel også vurdere det? Er det okay på TV 2? Skal det have nogle konsekvenser det her?

– Det er igen en personalesag, og det vil jeg ikke udtale mig om.

——— SPLIT ELEMENT ———

TV 2 reagerer

TV 2 har ikke ønsket stille op til interview med Ekstra Bladet, men i en mail skriver TV 2’s nyhedsdirektør Ulla Pors blandt andet følgende om sagen:

‘Selvom der ikke er regler for det, mener jeg at personer med uformel magt skal være lige så opmærksomme på, hvilke forhold de indleder på arbejdspladsen, som dem med formel magt. Jeg synes, at den seneste tids vidnesbyrd har vist, hvor kompliceret og forkert det kan falde ud’, lyder det blandt andet fra nyhedsdirektøren.

Læs det fulde svar herunder:

‘Jeg kan og vil ikke kommentere på den konkrete situation i pressen. Ligesom jeg heller ikke kan kommentere på, hvilke konkrete indberetninger der i fortrolighed er indgivet til advokatundersøgelsen. 

Men helt generelt vil jeg gerne slå fast, at der gælder nøjagtigt de samme spilleregler for begge køn på TV 2. Ligesom der i advokatundersøgelsen heller ikke er taget hensyn til, om det er en kvinde eller en mand, som er blevet indberettet. Det afgørende for vurderingen har således alene været, om det med den fornødne sikkerhed kunne lægges til grund, at der var udøvet en krænkende adfærd, hvilket bl.a. forudsætter, at indberetteren har oplevet den udøvede adfærd som krænkende’.

 


——— SPLIT ELEMENT ———

Hør konfrontationen med Cecilie Beck herSource link

Flere Artikler