Hjem Sport Udvandrede i skandale-kamp: Nu skal de tilbage

Udvandrede i skandale-kamp: Nu skal de tilbage

af Extra Avisen


Den suspenderet kamp mellem mellem Duisburg og Osnabrück i den tredjebedste række i Tyskland skal nu færdigspilles, efter begge mandskaber forlod grønsværen som følge af racistiske tilråb fra tilskuerpladserne

Udvandrede i skandale-kamp: Nu skal de tilbage
Duisburg har haft en skuffende sæson og frister en tilværelse i bunden af rækken. Her ses skuffede spillere efter et nederlag i november til Mannheim. Derfor vil det lune gevaldigt, hvis den genoptagne kamp vil føre til tre pont. Arkivfoto: Ralf Ibing/Ritzau Scanpix

Der blev skrevet tysk fodboldhistorie søndag 19. december, hvor Duisburg og Osnabrück mødte hinanden i landets tredjebedste række.

Det skete på baggrund af en trist hændelse.

For første gang nogensinde udvandrede spillere fra banen på grund af racistiske tilråb fra lægterne.

Udeholdets venstrefløj, Aaron Opoku, blev overfuset af en tilskuer, der efter sigende lavede abelyde rettet mod spilleren.

Derfor besluttede aktører fra begge mandskaber at forlade grønsværen.

Spillerne skal dog i kamptøjet igen. Det tyske fodboldforbund (DFB) har nemlig besluttet, at den afbrudte kamp skal genoptages.

Det skriver flere tyske medier, heriblandt Bild.

I skrivende stund vides det ikke, hvornår de resterende minutter af opgøret færdigspilles. Kampen blev afblæst efter godt og vel 34 minutters spil, hvor stillingen var 0-0.   

Begge klubber havde sendt en ansøgning til forbundet om at få genoptaget kampen, hvilket DFB nu har imødekommet.

Duisburg og Osnabrück tørster begge efter tre point i kampen. Førstnævnte befinder sig i nedrykningszonen, og Osnabrück kan med en sejr kravle tættere på de pladser, der giver adgang til den næstbedste tyske række.

——— SPLIT ELEMENT ———

– Hey ‘Big Sam’, Stig er i spjældet.

Væk Sam Allardyce en meget tidlig søndag morgen, og fortæl ham, at hans spiller sidder bag tremmer. Det var opgaven til Karsten Aabrink den 23. juni 2002. En opgave han ikke var særligt begejstret for.

Lyt til fjerde afsnit af ‘Agenterne’ her eller din fortrukne podcastapp.Source link

Flere Artikler