Hjem Sport Vildt CV: Spansk forstærkning til Superligaen

Vildt CV: Spansk forstærkning til Superligaen

af Extra Avisen


Vejle kan præsentere en nøgleforstærkning i forsvaret

Vildt CV: Spansk forstærkning til Superligaen
Raul Albentosa har tidligere pillet pynten af Lionel Messi. Nu skal han tørne ud i Vejle Boldklub. Foto: Paulo Duarte/Ritzau Scanpix

Vejle Boldklub ligger sidst i Superligaen og har i efteråret haft et gabende hul i sit centerforsvar, hvor hverken Manjrekar James eller Jerome Opoku har løftet opgaven tilfredsstillende.

Derfor henter Jyllands Rubin nu en spansk forsvarsforstærkning, som Ekstra Bladet sidste uge for første gang kunne berette om (+).

Der er ifølge Ekstra Bladets oplysninger tale om 33-årige Raúl Albentosa, der kommer ind med et flot cv. Vejle Amts Folkeblad har samme oplysninger.

Forsvarsspilleren har små 100 kampe i La Liga under bæltet for Eibar, Malaga og Deportivo La Coruña.

Her har Albentosa krydset klinger med Lionel Messi, Cristiano Ronaldo og Luis Suarez i sine velmagtsdage.

Raúl Albentosa i kamp for Deportivo i 2016 mod Luis Suarez fra FC Barcelona. Foto: Albert Gea/Ritzau Scanpix
Raúl Albentosa i kamp for Deportivo i 2016 mod Luis Suarez fra FC Barcelona. Foto: Albert Gea/Ritzau Scanpix

 

Efter karrieren sluttede i hjemlandet i 2019 gik turen til Østeuropa, hvor forsvarskrumtappen tilbragte en sæson i bulgarske CSKA Sofia og senest FC Dinamo i Rumænien, hvor Vejles nye sportschef, Marius Nicolae, arbejdede sammen med spanieren.

Bekymringen for Peter Sørensen og trænerteamet må dog være, at Raúl Albentosa har været uden kontrakt siden i sommer.

Men ifølge Ekstra Bladets oplysninger skulle Vejle være så sikker på centerforsvarerens kvalitet, at han tilbydes en kontrakt på halvandet år.

Han er altså tiltænkt en rolle i Vejle, uanset hvordan denne sæson ender.

Kilder i fodboldmiljøet beskriver Raúl Albentosa som en rutineret, duelstærk kriger, der ikke er bange for at tage slagsmålene. En Kolinger-light om man vil.

Forsvarsspilleren ventes at skrive under med Vejle onsdag.

Der måtte et ‘safeword’ til, da Alan Hvedehave i 2013 skulle forhandle Mikkel Beckmanns exit hos APOEL med en truende klubpræsident.

I sjette afsnit af ‘Agenterne’ fortæller Hvedehave om de dramatiske forhandlinger på Cypern, en løgnagtig græsk agent, der kostede Beckmann hanekammen og en usædvanligt tung Bip-test i Hobro.Source link

Flere Artikler