Hjem Sport Viral video: Klasselærer scorer fra vanvittig distance

Viral video: Klasselærer scorer fra vanvittig distance

af Extra Avisen


Et klip af en folkeskolelærer, der smider basketbolden i kurven fra en vild distance, fik skolebørn i ekstase og internettet til at koge. Videoen kan ses nedenunder

Vanvittige scener udspillede sig i en skolegård i Washington DC, da ‘Ms Fitz’ satte skuddet over alle skud.

En skolelærer fra tredjeklasse stod med en basketbold i hånden i frikvarteret, og hun havde lovet varm chokolade til alle børnene, hvis den røg i kurven.

Som det kan ses i videoen var det ikke blot et almindeligt trepointsskud. Nej, distancen var særdeles lang, og alle børn havde nok ikke regnet med, at deres klasselærer ville smide bolden i basketkurven.

Men til tonerne af børnenes råben og skrigen i baggrunden tog hun et kort tilløb og fik kastet bolden i kurven. Og så gik alle skolebørnene amok!

– Jeg havde lovet dem varm chokolade, så den var nødt til at gå ind, sagde den smilende lærer til ESPN.

Artiklen fortsætter under billedet …

Viral video: Klasselærer scorer fra vanvittig distance
Kathleen Fitzpatrick har en glorværdig College Basketball-karriere bag sig hos Rutgers University. Foto: Duncan Williams/Ritzau Scanpix

Kan alle det?
Høres der nøje efter i videoen øverst i artiklen, bliver der råbt og skreget ‘Ms. Fitz’, før klasselæreren skal til at kaste.

Hun hedder nemlig Kathleen Fitzpatrick, men går under navnet Ms. Fitz. Og det var ikke første gang, at læreren havde en basketbold i hænderne.

Fitzpatrick har tidligere spillet College-basketball for Rutgers University.

Derfor var der ekstra pres på skulderen før det afgørende kast i skolegården, hvilket klasselæreren var opmærksom på.

– De (børnene, red.) ville aldrig tilgive mig, hvis jeg brændte.

Det fik de heller ikke grund til, og børnene var vældigt tilfredse med deres lærers utrolige skud. Og hvem ville ikke være det med varm chokolade lige inden juleferien..Source link

Flere Artikler